Szolgáltatásaink > Alkalmazásfejlesztés

Mi az az alkalmazás?

Egy önmagában is működőképes komplex program, amely beágyazható más weboldalakba is.

Szemléltetés legjobb eszköze

Az olyan online alkalmazások, amelyek az eladni kívánt terméket vagy szolgáltatást egy-egy leegyszerűsített példán, vagy akár összetett komplex összefüggésrendszeren keresztül interaktív módon, a vizualizáció elvére építve mutatnak be, mindig nagyon kapósak.
Egyfelől a látogatónak lehetősége van babrálni, kattintgatni, testre szabni, stb. ezzel időt tölt a honlapon. Másfelől egy jó alkalmazás jókor, jó gondolatokat ébreszthet látogatóinkban, akik ennek hatására igazolva láthatják a termék szlogenjét, az árát, vagy a szolgáltatás mögött meghúzódó profizmust.

Alkalmazásfejlesztés

Egyes termékek vagy szolgáltatások bemutatása, a vásárlóink elérése hatékonyabbá válhat, ha a játék és a praktikum együttesen jelenik meg. Éppen ezért érdemes nagyobb figyelmet szentelni a webes alkalmazásoknak.

Minden esetben első lépésként egy személyes találkozó keretein belül meghatározzuk azokat a legfontosabb célokat, amelyeket az alkalmazásnak teljesítenie kell. Ilyen célok lehetnek a weboldal látogatók oldalon töltött idejének növelése, esetleg egy összetettebb termék esetén kiszámolhassa, hogy milyen összeállítás mennyibe kerül. Itt említhetjük meg, az online rendelés és asztalfoglaló rendszereket is, amelyek célja a rendelés és a foglalás lebonyolítása.

A fejlesztés során ügyelünk arra, hogy az alkalmazás arculata és működése jól illeszkedjen a környezetébe.

Akcióink

Bemutatkozó

A csomag ára:
39.000 Ft + ÁFA Részletek

Landoló

A csomag ára:
29.000 Ft + ÁFA Részletek

Egylapos

A csomag ára:
19.000 Ft + ÁFA Részletek