Szolgáltatásaink > Bannerkészítés

Bannerkészítés

Egy új termék, szolgáltatás bevezetésekor elengedhetetlen annak megjelenését tudatni a piaccal. A bannerek nagy előnye a sajtó, TV vagy rádióhirdetésekkel szemben, hogy pontosan mérhető hányan látták, mennyien kattintottak rá, ezáltal a reklám hatékonysága. A bannerhirdetések sokféle méretűek és formátumúak lehetnek, az egyszerű képtől a mozgó hirdetésen át, a videó file-okig.

Bármilyen típusú bannerre is van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, akár már meglévő kreatívját szeretné átültetni, akár új kreatívra van szüksége. A banner tervezésének szakaszában ötleteinkkel segítjük munkáját. Majd a látványtervek alapján elkészítjük az elfogadott hirdetést, amelyet Önnek már csak ki kell helyeznie honlapjára, vagy át kell adnia a reklámfelületet biztosító weboldalnak.

A bannerkészítés folyamata

A munka első fázisában - amennyiben nem rendelkezik konkrét elképzeléssel – kreatív ötletekkel segítjük Önt. Elkészítjük a banner "forgatókönyvét", melyben lépésenként leírjuk mikor mi fog történni, mikor mi jelenik meg a képernyőn.

A forgatókönyv véglegesítése után megkezdjük a grafikai tervezést. Ennek a tervezésnek a végeredménye állóképek, melyeken már látható a banner grafikai megjelenése. Ezek után elkészül a banner első flash alapú, animált verziója. Ezt a bannert nevezzük master méretnek. Egy bannert sokszor többféle méretben is el kell készíteni tekintve, hogy egyes weboldalak más és más méretű felületet tudnak biztosítani reklámozásra. Ezek a méret mutációk ebből a master méretből kerülnek kialakításra. Az elkészült bannerjeink mindig maximálisan megfelelnek a szabványoknak és a reklámfelület által támasztott igényeknek.

Egyszerű gif banner

Állóképek sorozata.

Egyszerű flash banner

Állóképek sorozata valamely animációs fűzéssel (átúsztatás, mozgások, stb.)

Összetett banner

Lehetőség nyílik összetett mozgások megvalósítására, történetmesélésre, szövegek ráúsztatására, gyakorlatilag csak a képzelet szab határt. Ezt Flash technológia alkalmazásával valósítjuk meg.

Egyedi banner

A fentieken túl tartalmazhat animációt is (3D számítógépes animáció, videó, camera projekciós eljárás – különleges technológia, melynek során arra alkalmas fotók alapján képezhetünk térbeli jelenetet, stb). Alaposabb tervezést igényel, netes kampányokban gyakorta használatos termék.

Interaktív banner

A néző beleszólhat a történésekbe, kattinthat, opciók közül választhat.

Akcióink

Bemutatkozó

A csomag ára:
39.000 Ft + ÁFA Részletek

Landoló

A csomag ára:
29.000 Ft + ÁFA Részletek

Egylapos

A csomag ára:
19.000 Ft + ÁFA Részletek