Szolgáltatásaink > Grafikai szolgáltatások

Grafikai tervezés

Az ügyfelek előbb találkoznak egy cég arculatával, mint magával a céggel, annak termékeivel, szolgáltatásaival vagy az ott dolgozó emberekkel. Ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a cég arculatát jelentő elemek megtervezésére.

Logótervezés

A cégarculat első és legfontosabb eleme a logó. Minden más cégarculati elem, névjegykártya, cégpapír, honlap stb. erre építkezve, ennek jellegzetességeiből, színeiből levezetve készül el. A logótervezés első lépésében felmérjük igényeit, valamint vállalata célcsoportját. Ezután több tervet készítünk, melyből Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbbet. Ezt a kiválasztott logó irányzatot ezután alaposan kidolgozzuk mindaddig, amíg el nem éri azt a végső megjelenést, amit Ön is jóváhagy. A tervezés végén átnyújtott logó nyomdakész, könnyen megjegyezhető, egyedi, modern, fekete-fehér és színes verzióban is elkészül.

Névjegykártya készítése

A névjegykártya az üzleti élet nélkülözhetetlen tartozéka. Megjelenésének bizalmat kell kelteni az ügyfélben vagy partnerben, akinek átadja azt. A névjegykártya tervezése során, úgy mint a logó esetében is, több lehetséges névjegykártyát tervezünk, hogy Ön ki tudja választani a legmegfelelőbbet.

Kiadványszerkesztés

A kiadványtervezés két lépésben történik. Először megtervezzük az arculat alapjait képező külső és belső borítót, master oldalakat, tipográfiát, grafikai elemeket. A kreatívok készülhetnek hozott anyag alapján és általunk tervezett elemekből is. Második lépésként a megtervezett elemek használatával összeállítjuk a kiadványt. Az oldalszám az általunk készített, és a megrendelő által elfogadott dokumentum alapján kerül megállapításra!

Szórólap és plakát

A szórólapok a kiadványokhoz hasonló módon készülnek. A kreatívokat igény szerint kapott és általunk készített anyagok alapján is készíthetjük.

Kisarculat

A kisarculat az üzleti kommunikációhoz szükséges legfontosabb elemeket tartalmazza:
Névjegykártya, Levélpapír, Boríték, Bélyegző grafikai terv, E-mail fejléc

A kisarculat levezetése minden esetben a cég logója alapján történik

Nagyarculat

Nagyarculat tervezésekor minden esetben a cég logója a kreatív tervezés kiindulópontja

A nagyarculat a következő elemeket tartalmazza:
Névjegykártya, Levélpapír, Boríték, Bélyegző Grafikai terv, E-mail fejléc és egyedi megbeszélés szerint a kívánt anyagok tervezése, pl.: CD, DVD borító és etikett, Reklámtáska, Meghívó, Kitűző rendezvényre, Toll, Cukorka csomagolás, Autó matrica, Kupon, stb.

Akcióink

Bemutatkozó

A csomag ára:
39.000 Ft + ÁFA Részletek

Landoló

A csomag ára:
29.000 Ft + ÁFA Részletek

Egylapos

A csomag ára:
19.000 Ft + ÁFA Részletek