Szolgáltatásaink > Honlapkészítés

Honlapkészítés

Cégünk kiemelt fontosságú tevékenysége a honlapkészítés.

Manapság elengedhetetlen egy cég vagy vállalkozás számára, hogy az interneten is valamilyen formában jelen legyen. Szerte a világon emberek milliói használják napi szinten az internetet. A világ olyan nagyot fordult pár esztendő alatt, hogy sokan az interneten keresztül rendelnek ételt, könyvet, intézik banki ügyeiket, az interneten keresnek megfelelő szolgáltatást, terméket. Így van ez Magyarországon is.

Ahhoz, hogy az Ön cége, vállalkozása sikeres lehessen elengedhetetlen, hogy megjelenésre tegyen szert az interneten. Ha Ön honlapot szeretne, akkor a legfontosabb, hogy megszülessen az ehhez szükséges elhatározás. Amennyiben úgy dönt, hogy Ön is részese szeretne lenni a világhálónak, keressen fel bennünket, kérje árajánlatunkat, vagy ha nem biztos abban, hogy pontosan mire is volna szüksége, kérjen díjmentes személyes találkozót.

Mi vállaljuk, hogy az Ön elképzeléseivel maximális összhangban lévő honlapot készítünk, amelyen keresztül kidomborodik az a színtiszta lényeg, melyet Ön meg szeretne mutatni az ügyfeleinek, vásárlóinak, partnereinek.

Tervezés

A működés - mit ér ha nem jól, vagy nem úgy működik, ahogy szeretnénk?

Első lépésként feltérképezzük az Ön elképzeléseit, jegyzeteket készítünk, megtervezzük a rendszert, majd megfogalmazzuk a honlap elvárt működését. Papírra vetjük, milyen menüpontokat szeretne, az egyes menüpontok milyen tartalmakkal rendelkezzenek, milyen funkciókat lássanak el. Ennek megfogalmazásában minden tudásunkkal segítjük Önt tájékoztatjuk az elképzeléshez kötődő már létező megoldásokról, és természetesen javaslatokat is teszünk az irányadó trendeknek megfelelően.

Az arculat – a kép, amit szeretne, hogy lássanak.

Második lépésként feltérképezzük az Ön arculatra vonatkozó elképzeléseit. Az arculati kérdések több szempontból is nagyon fontosak. Kimutatások garmadája szól arról, hogy egy átlaginternetező másodpercekben mérhető időt tölt egy honlap megtekintésével és amennyiben valami nem ragadja meg, könnyen megeshet, hogy tovább is halad a böngészés rögös útjain. Éppen ezért az Ön által kért megjelenést, az arculatot úgy tervezzük meg, hogy az figyelembe veszi a különböző ergonómiai és tipográfiai szabályokat, trendeket. A weboldala tartalmának tagolását, és megjelenítését az elérni kívánt célcsoport szokásai szerint alakítjuk ki.

Mivel a weboldal az egyik legolcsóbb hirdetési forma, a leggazdaságosabb megjelenési lehetőség, ezért célunk, hogy Önnek a lehető legjobbat adjuk, elérhető áron. Éppen ezért az előzetes igények felmérése után díjmentes, személyre szabott ajánlatot adunk, legyen szó egy vállalkozás 4-5 oldalas kis weboldaláról, vagy egy nagyobb cég vállalati oldalairól.

Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás egy honlap látogatottság növelésének a legjobb és legegyszerűbb módja.

Köztudott, hogy az internet használók nagy része keresőket – ezeken belül is főleg a Google-t – használják egy-egy információ felkutatására. Ezért nem mindegy, hogy ha valaki a tevékenységi körünkre vagy termékeinkre keres megtalálja-e weblapunkat és ha igen a kereső hányadik oldalán. Ebből a szempontból a legértékesebb pozíció a találati lista első oldala, azon belül pedig az első három találat.

A keresőoptimalizálás vagy honlap optimalizálás célja, hogy egy adott honlap a lehető legjobb helyezést érje el a népszerűbb keresők találati listáján.

A keresők bizonyos szempontok alapján rangsorolják az oldalakat, ezért fontos, hogy a honlapunk ezeknek a szempontoknak maximálisan megfelelve épüljön fel. Ennek három fő összetevője van:

Az első, amit a keresőrobotok vizsgálnak, hogy az oldal kódja kifogástalan-e.

A második, az oldal szöveges tartalmának megfelelő kialakítása.

A harmadik, hogy mennyi hivatkozás található az interneten, amely a célhonlapra mutat. Erre a logikára is épül a banner hirdetés, hiszen egy nagy látogatottságú oldalra - mint például egy hírportál - kihelyezett banner egy olyan termék, amelyre kattintva a kivánt oldalra lehet jutni, így ez gyakorlatilag egy hivatkozás. Netes kampányok célja tehát az ismertség növelésén túl a célhonlapra mutató hivatkozások számának növelése is.

Mi az első két fő összetevőre vagyunk hatással, a harmadiknál Önnek kell megtennie a megfelelő lépéseket.

Fontos tudni, hogy a keresőoptimalizálás egy hosszú folyamat, melynek eredménye sokszor csak 2-3 hét múlva jelentkezik. Különösen új domainek esetében szükség van némi időre, míg a keresőoldalak robotjai rátalálnak az oldalra.

CMS, Tartalomkezelő rendszerek

Ha Ön úgy ítéli meg, hogy az oldala tartalmát gyakran szeretné változtatni, mindig szeretné naprakészen tartani, akkor az oldalhoz tartalomkezelő rendszert illesztünk. Az oldal tartalmától függően rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Egyszerű szöveges oldalaktól a képgalériák kezelésén és a webáruházak termékkezelésén át az egészen egyedi megoldásokig széles a választék.

Kérdőívek, üzenetküldő form, űrlapok

Amennyiben szeretné felmérni az oldalára látogatók véleményét egy adott témában, az oldalon elhelyezett üzenetküldő kérdőív segítségével egyszerűen megteheti. A kérdőívek egyik hasznos tulajdonsága, hogy az interneten számtalan bosszantó program gyűjt e-mail címeket, hogy aztán azokat később kéretlen hírlevelekkel bombázza. Ha Ön ezt szeretné elkerülni, ennek legegyszerűbb módja, hogy az oldalán nem szerepelteti az e-mail címét, hanem helyette egy üzenetküldő formot alkalmaz. Ezenkívül különböző űrlapok használata indokolt olyan regisztrációval rendelkező oldalak esetében, mint pl. webáruházak.

Flash animáció, menük, videólejátszó

Napjainkban nagyon népszerűek az úgy nevezett Flash alkalmazások, amelyek segítségével látványosabbá, interaktívabbá teheti weboldalát. Rendelkezésére állunk akkoris, ha bármilyen jellegű Flash alkalmazással szeretné oldalát vonzóbbá tenni.

A Flash technológia lehetőséget biztosít teljes weboldalak leprogramozására is. Ezeknek az oldalaknak nagy előnyük a látványosságuk, valamint, hogy magasabb szintű interakciót, felhasználói élményt nyújtanak. Különösen akkor ajánlott egy weboldalt teljes egészében Flash alkalmazásával elkészíteni, amikor fontos a megjelenés, a látogató lenyűgözése. A technológia alkalmazásával igazán látványos weboldal hozható létre.

Akcióink

Bemutatkozó

A csomag ára:
39.000 Ft + ÁFA Részletek

Landoló

A csomag ára:
29.000 Ft + ÁFA Részletek

Egylapos

A csomag ára:
19.000 Ft + ÁFA Részletek