Szolgáltatásaink > Karbantartás

Weblapkarbantartás

Vannak, akiknek nincs kapacitásuk arra, hogy honlapjuk folyamatosan változó tartalmára odafigyeljenek, vagy adminisztrációs felület hiányában a honlap szerkesztése túl sok időt emésztene fel, esetleg nem is lenne mindig tökéletes. Olyan is előfordulhat, hogy van tartalomkezelő az oldalhoz mégis az azzal eltöltött idő máshol jobban kamatozna. Ilyen esetekben érdemes szakemberre bízni a feladatot.

Lényeges, hogy a karbantartás a mi felfogásunk szerint az oldal meglévő keretein belüli mozgást jelenti. Tehát a már meglévő struktúrába töltünk fel új tartalmakat, vagy annak megfelelően hozunk létre új menüpontokat, kezeljük a hírleveleket, adminoljuk a fórumot, stb.

Minden ami az oldal már meglévő keretébe nem fér bele, vagy annak struktúrájába nem illeszthető közvetlenül, azt fejlesztésnek fogjuk fel és külön tárgyalandó.

Teszthónap

Minden együttműködést egy teszthónappal kezdünk, amelynek során kialakul, hogy havi szintem mennyi munkával és odafigyeléssel jár az adott honlap körüli teendők ellátása. Ezalatt az idő alatt a munka jellegéről és a szükséges időbeosztásról is jobb képet kapunk.
A teszthónap letelte után annak eredményeit és tanulságait összegezzük és a tapasztaltak alapján kialakítjuk azt a végső együttműködést, amely aztán már zökkenőmentesen működhet a továbbiakban.

Az ár megállapítása

A karbantartási munkákat a munka mennyiségével összhangban óradíjas alapon számítjuk. Az óradíj megállapításakor figyelembe vesszük a karbantartás összetettségét, mennyiségét, gyakoriságát.
Ha kíváncsi, hogy az Ön oldalát milyen kondíciókkal tartanák karban, kérje árajánlatunkat!

A munka tényleges mennyisége egy teszthónap során derül ki. Ennek nyomon követhetősége érdekében mi a teszthónap során minden nap jegyezzük az aznapi munkaórákat (s ha igény van rá naponta át is küldjük). A teszthónap elteltével a leírtak alapján tudjuk megbecsülni a tényleges havi összeget.

Hírlevél

A hírlevél egy manapság igen elterjedt kommunikációs forma, amelyben felhasználóinkat, ügyfeleinket, folyamatosan tájékoztathatjuk híreinkről, akcióinkról. Kívánság szerint weboldalának arculatához igazodva megtervezzük hírlevél sablonját, legyen szó online képeslapról vagy belső céges körlevélről. Ha Ön már rendelkezik ilyen sablonnal, mi a szerkesztés feladatát vállaljuk át: az aktuális tartalom beillesztését úgy végezzük, hogy az a lehető legtöbb böngészőben, és levezőkliensben (pl. Outlook, Thunderbird) is úgy jelenjen meg, ahogy Ön megálomdta.

Akcióink

Bemutatkozó

A csomag ára:
39.000 Ft + ÁFA Részletek

Landoló

A csomag ára:
29.000 Ft + ÁFA Részletek

Egylapos

A csomag ára:
19.000 Ft + ÁFA Részletek